Keukens

Zoekt u een aannemersbedrijf dat de voorbereidingswerkzaamheden en/of plaatsing van uw keuken realiseert? FtBbouw voert uw plan(tekening) precies uit zoals u die in gedachten hebt. Samen bouwen wij uw idee uit tot een prachtig resultaat.

Aannemer Ferdi ten Boske van FtBbouw heeft aantoonbare opleiding als elektricien, technicus en installateur. En hij bezit ruime vakkundige werkervaring in loodgieter-, stuc-, timmer-, tegel- en schilderwerk. Hij staat voor professioneel vakmanschap en houdt vast aan een hoge kwaliteitsnorm.

Constructieve samenwerking

Ervaring leert dat mensen zelf een keuken kopen en deze zelf plaatsen. Zij zoeken alleen een aannemer die de voorbereidingswerkzaamheden voor hen doet zoals frezen, elektra, water, gas, stuc-, schilder- en tegelwerk. Dit werk wil Ferdi ten Boske graag voor u doen. Als u wilt, plaatst hij ook uw keuken.

Er is een onuitputtelijke opsomming te geven van de voorbereidingswerkzaamheden die FtBbouw voor u kan uitvoeren. Maar dan wordt het een hele lange waslijst. Bovendien is geen enkele keuken dezelfde en verschillen de wensen per klant.

Graag komt Ferdi ten Boske gratis en vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U kunt dan aangeven wat u wilt en hoe u de voorbereidingswerkzaamheden uitgevoerd wilt hebben. Op basis van uw wensen en ideeën maakt hij speciaal voor u een gratis offerte op maat.

Vraag nu een GRATIS offerte aan

Kwaliteitskeurmerk

Aannemersbedrijf FtBbouw is aangesloten bij de VLOK (www.vlok.nl). Dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven en het kwaliteitskeurmerk voor bedrijven en particulieren.