Ferdi ten Boske

"Mijn naam is Ferdi ten Boske en ik ben eigenaar van aannemersbedrijf FtBbouw. Daarnaast ben ik een trotse vader van 2 kinderen.

Ik kom uit een echte 'Bouwersfamilie'. Mijn vader werkte als zelfstandige ook als aannemer. Zodoende heb ik het vak al spelenderwijs geleerd en werd de kennis van vader op zoon doorgegeven.

Elektricien

Toch heeft het enkele jaren moeten duren voordat ik erachter kwam dat het 'bouwbloed' door mijn aderen stroomt. Ik heb eerst de opleiding voor elektricien afgerond aan de lagere technische school (lts). Deze opleiding valt nu onder de noemer van vmbo-Techniek.

Als elektricien verzorg en leg ik elektrische installaties aan voor particulieren en bedrijven. Ook onderhoud en leg ik elektriciteitsvoorzieningen aan in woonhuizen, kantoren en bedrijfspanden.

Koninklijke Landmacht

Na de lts heb ik met succes gesolliciteerd naar een leer- en werkovereenkomst bij de Koninklijke Landmacht. Hier heb ik mijn MBO Techniekstudie gevolgd. Na de afronding van deze opleiding heb ik nog enkele jaren bij de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Ik heb hier rijke levens- en werkervaringen opgedaan zoals theoretische kennis in de praktijk brengen, werken aan technische installaties en probleemoplossend denken. Maar ook in de sociale kant heb ik mezelf ontwikkeld zoals het samenwerken met mensen en in een team.

Aannemersbedrijf FtBbouw

En toen kwam het moment dat ik voor mezelf wilde beginnen als aannemer. Ik kwam erachter dat mijn passie ligt bij het allround bezig zijn met klussen. Vooral de veelzijdigheid van het beroep als aannnemer spreekt mij aan.

Ook het contact met u als klant vind ik heel erg leuk. Ik sta in voor persoonlijke service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en professioneel vakmanschap. Samen met u wil ik uw ideeën en wensen uitbouwen tot een prachtig resultaat."