Tarief

Het uitdrukken van kwaliteit in een uurprijs is heel moeilijk. Daarom komt Ferdi ten Boske van FtBbouw graag gratis en vrijlbijvend naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Op basis van uw wensen en ideeën maakt hij speciaal voor u een scherpe offerte op maat. Zo kunt u een goed beeld vormen over de prijs.

Uw projecten zijn bij Ferdi ten Boske in vertrouwde handen. Hij is er voor iedereen, voor elk budget, voor nu en voor de toekomst. Samen met u wil hij groeien naar een constructieve samenwerking.

Vraag nu een GRATIS offerte aan

Professioneel vakmanschap

In de prijs inbegrepen zijn de aantoonbare opleidingen in elektra, techniek en installatietechniek van aannemer Ferdi ten Boske. Ook de jarenlange vakkundige werkervaring in frees-, loodgieter-, stuc-, timmer-, tegel- en schilderwerk is in de prijs verwerkt.

Ferdi ten Boske houdt zichzelf up-to-date door het volgen van cursussen. Zo beschikt hij altijd over de beste aanpak en de juiste uitvoering. Ook houdt hij de nieuwste regelgeving goed in de gaten die komt vanuit politiek Den Haag. Zo werkt FtBbouw altijd volgens de landelijke voorgeschreven normen.

De goedkoopste

Misschien is FtBbouw niet de goedkoopste in zijn branche. Ervaring leert dat vasthouden aan de hoogste kwaliteitsnorm moeizaam samengaat met het goedkoopst aanbieden van producten en diensten. Het gebruik van kwalitief goede en duurzame materialen zijn immers niet goedkoop.

Natuurlijk wil en kan Ferdi ten Boske werken met de goedkoopste materialen. Houd er dan wel rekening mee dat de duurzaamheid en de levensduur van de producten en materialen aanzienlijk korter zijn.

Van aannemersbedrijf FtBbouw kunt u hoe dan ook verwachten dat het blijft streven naar de hoogste kwaliteitsnormen. Het gaat altijd voor de beste afwerkingsniveau, levert professioneel vakmanschap op maat en zet zich 100 procent voor u in.

Kwaliteitskeurmerk

Aannemersbedrijf FtBbouw is aangesloten bij de VLOK (www.vlok.nl). Dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven en het kwaliteitskeurmerk voor bedrijven en particulieren.