Visie

U hebt ideeën, plannen, wensen en dromen. Graag combineert aannemersbedrijf FtBbouw die met professioneel vakmanschap, uitstekende kennis en jarenlange ervaring. Bouwen doet u niet alleen, maar samen. Dat weten we uit ervaring. Uw huis moet uw thuis zijn. FtBbouw realiseert dat voor u.

Zoekt u een veelzijdige en betrouwbare partner? Een aannemersbedrijf dat beschikt over de beste aanpak en de juiste uitvoering? FtBbouw is gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie van huizen, kantoor- en bedrijfsruimten. Het is al jarenlang actief en levert vakmanschap op maat.

Voor bedrijven werkt FtBbouw ook na kantoor- en openingstijden. Zo kunt u overdag gewoon doorwerken. Uw verbouwing moet immers efficiënt en met zo min mogelijk overlast verlopen. Voor u wordt er een veilige, plezierige en prachtige leefbare ruimte opgeleverd.

Waardevol advies

Aannemer Ferdi ten Boske, eigenaar van FtBbouw, is voor u de juiste partner. Hij staat voor persoonlijke service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en professioneel vakmanschap. FtBbouw is uw flexibele aannemer die uw plan uitbouwt tot een prachtig resultaat.

Als u wilt, staat hij u bij in het geven van waardevol advies. Dit advies is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en op uw budget. Voor nu en voor de toekomst.

Vraag nu een GRATIS offerte aan

Hoge kwaliteitsnorm

Aannemersbedrijf FtBbouw besteedt optimale zorg aan de hoogste kwaliteitsnorm. Daarom worden alle werkzaamheden met een hoog afwerkingsniveau voor u uitgevoerd en afgeleverd.

Vanaf het ontwerp tot de eindafwerking realiseren wij onder andere het volgende: badkamer, keukens, woonkamers, hallen, slaapkamers, zolders, schuren, kantoor- en bedrijfspanden, vloer-, wand- en plafondafwerkinig, kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, duurzaam isoleren en plaatsing zonnepanelen.

Bij al de werkzaamheden zit natuurlijk ook: elektra, water, gas, cai, adsl, frezen, stukadoors-, tegel- en schilderwerk. Staat uw klus hier niet bij? Vraag er gerust naar want geen klus is FtBbouw te veel!

Kwaliteitskeurmerk

Aannemersbedrijf FtBbouw is aangesloten bij de VLOK (www.vlok.nl). Dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven en het kwaliteitskeurmerk voor bedrijven en particulieren.