Hightech badkamer

Digitalisering van badkamer

Kijk vanuit de whirlpool naar uw favoriete tv-serie. En check ook uw sociale media. Zo baadt u in luxe. Dat realiseert FtBbouw voor u.
Badkamer spa- en welnessruimte

Badkamer van uw dromen

Maak van uw badkamer een spa- en welnessruimte! Voor ontspanning hoeft u nooit meer de deur uit. FtBbouw is uw flexibele aannemer.
Badkamer voor ouderen

Badkamer voor de toekomst

Een badkamer voor ouderen moet veilig, vlak en makkelijk schoon te houden zijn. Aannemersbedrijf FtBbouw adviseert u hier graag over.
Badkamer design

Badkamer bijzonder design

Wilt u advies over uw sanitair? Advies dat is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en op uw budget? FtBbouw is uw vraagbaak.
Duo doucheset

Bespaar tijd met duo douche

Voor tweeverdieners is een duo doucheset een uitkomst. Heerlijk gelijktijdig 's ochtends douchen. FtBbouw heeft nog meer tips in petto voor u!

Badkamers

U zoekt een vakkundig en betrouwbaar aannemersbedrijf dat uw badkamer verbouwt? En u hebt ideeën over de inrichting van uw badkamer? FtBbouw is uw flexibele aannemer die uw plan uitbouwt tot een prachtig resultaat.

Ferdi ten Boske, eigenaar van FtBbouw, is voor u de juiste partner. Hij staat voor persoonlijke service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en professioneel vakmanschap. FtBbouw maakt voor u dé badkamer waar u jarenlang van hebt gedroomd. En waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Advies op maat

Hebt u nog geen concrete ideeën? Als u wilt, staat FtBbouw u bij in het geven van waardevol advies. Denk hierbij aan de aanschaf van sanitair of over de indeling van uw badkamer op een klein oppervlak. Het advies is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en op uw budget. Voor nu en voor de toekomst.

Een badkamer voor ouderen moet veilig, vlak en makkelijk schoon te houden zijn. Geen drempels en richeltjes waarover u kunt struikelen. Of onpraktische hoge instappen. Wist u dat er tegels bestaan die vochtwerend en hygiënisch zijn met een hoog antislipgehalte? Ferdi ten Boske adviseert u hier graag over.

Voor tweeverdieners is een duo doucheset een uitkomst. De set bestaat uit 2 douchekoppen. Zo kunnen jullie gelijktijdig 's ochtends douchen. En op hetzelfde moment richting het werk vertrekken. Uw kinderen kunt u ook gelijktijdig onder de waterstralen zetten. Dat is pas tijd besparen!

Onder 1 dak

De werkzaamheden voor het bouwen van uw badkamer worden zelfstandig uitgevoerd door Ferdi ten Boske. Hij heeft aantoonbare opleiding als elektricien, technicus en installateur. En hij bezit ruime vakkundige werkervaring in loodgieter-, stuc-, timmer-, tegel- en schilderwerk.

Wat zijn de voordelen van een vakman die alle werkzaamheden onder 1 dak houdt?

 • 1 betrouw- en herkenbaar persoon in uw huis
 • 1 aanspreekpunt voor al uw vragen
 • 1 duidelijke en overzichtelijke factuur
 • Geen miscommunicatie met bouwbedrijven onderling
 • Een aanpassing in de toekomst is snel gedaan want FtBbouw kent uw badkamer van binnen en van buiten

Vraag nu een GRATIS offerte aan

Baden in luxe: hightech badkamer

De nieuwste trend in de wereld van badkamers is de digitalisering. Het wordt ook wel de 'hightech badkamer' genoemd. FtBbouw gaat verder dan alleen sanitair. Dit aannemersbedrijf maakt van uw badkamer een eigen spa- en welnessruimte. Deze is voorzien van de nieuwste technologische snufjes.

Ferdi ten Boske is elektricien, technicus en installateur. Hij is specialist in de combinatie van water, elektriciteit, techniek en sanitair. Hij bouwt voor u een veilige hightech badkamer. Deze voldoet aan al uw wensen en de veiligheidseisen.

Wat dacht u van het duobad? Kijk vanuit het bubbelbad naar uw favoriete tv-serie. Of check ondertussen uw sociale media. Voor uw kinderen wordt baden ook een uitje. Maak ze schoon terwijl ze Sesamstraat kijken. U hebt er geen kind meer aan! Voorbeelden van een hightech badkamer zijn:

 • Inbouw televisie
 • Inbouw dvd-speler
 • Inbouw radio
 • Aansluiting voor uw iPod
 • Verlichting in de vloer
 • Sterrenhemel van glasvezelverlichting
 • Smart tools met touchscreen die de temperatuur reguleert
 • En nog veel meer: vraag naar de mogelijkheden.
 • Bekijk portfolio van de hightech badkamer

Vraag nu een GRATIS hightech-offerte aan

Kwaliteitskeurmerk

Aannemersbedrijf FtBbouw is aangesloten bij de VLOK (www.vlok.nl). Dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven en het kwaliteitskeurmerk voor bedrijven en particulieren.